skip to content »

crafuslibo.tk

Novel sex malaysia pakcik rogol makcik ku siap gambar bogel

novel sex malaysia pakcik rogol makcik ku siap gambar bogel-25

Masuk keter, aku pun drive slow coz aku bajet terus balik rumah petang nanti kalau prob setel.

masa tu nenek aku gi kenduri kat pahang umah sedara aku,atuk aku x leh gi sebab ada benda lain katanye nak kena buat,masa tu cam biasa la aku gi mandi berkemban.perasan atuk aku tengok je badan aku,aku jalan cepat-cepat,malula..konon,pastu aku pun lima minit dalam toilet aku dengar bunyi kuak..pintu toilet terbukak,aku x pandang belakang pun,biar la kucing terlanggar agaknye..Straight to the point lah kak suri berbadan sedikit berisi, berbontot besar dan berambut sedikit berhighlight. Mungkin kalau disusun semua staff perempuan korang tak akan toleh pun kak suri coz banyak lagi yang muda dan slim.aku pun tak pernah minat kat bini org lebih2 lagi dah umur 30an, cuma ada lah sekali sekala bila kak suri mengenakan baju macam kebaya nyonya ataupun baju kurung satin, aku akan curi2 pandang, tapi tak pernah la sampai nak buat modal melancap.Kebaya nyonya ketatnya menampakkan buah dada seorang isteri yang dah beranak tiga,besar dan sedikit lembik, paling asyik bagi aku perutnya yang sedikit boroi, kurang sikit jer nak sama tinggi dengan payu daranya. “argh tipu la budak muda macam kau ramai gadis kat ofis tu nak” “heh, aper la akak ni,tapi kan kak,kalau boleh I nak yang macam kakak, berisi” “ye ke,kalau kau nak kau kawin la dgn akak kalau laki akak mampus hahah” aku terkejut dengan keceluparan kak suri, patut pun ramai budak perempuan tak suka.Mungkin sesetengah akan geli,tapi bila dah dalam keadaan tu, aku stim plak. Tapi tak pe, muka garang tu kalau bajet melancap aku malam ni memang banyak sperma keluar.Bajet nak nampak sopan tapi yang pakai kebaya transparent and dalam cover dengan tube pun ader.

asyik2 dok tenung screen computer,kak suri pun lalu, aku toleh, benda pertama aku lihat ialah seluar hitam ketat panjang stretchable (macam dekat seluar ketat yang selalu mamat le tour de langkawi pakai tu) membalut bontot besar yang sedikit out of shape, kemudian kebaya nyonya hitam ketat.

terus terang aku cakap, aku ni memang ghairah tengok baju kebaya/baju kurung kalau yang seksi.

lebih2 lagi sekarang trend pompuan giler pakai kebaya dgn tight pants ketat atau lebih gila lagi kebaya nyonya dengan skirt hitam plain ketat. ,memang menimbun gambar koleksi dalam ofis tangkap curi dalam 6670 cabok aku..termasuklah gambar kak suri.

tetiba je aku rasa ada orang pegang bontot aku,terkezut aku nengok atuk aku kt blakang,"ape atuk buat ni"..pastu atuk aku cakap dah lama dia idam nak berasmara dana ngan aku,huih..takut aku nengok konek atuk aku yg besar macam kote nigga dlm cdblue yg aku nampak kt dlm beg abang sdara aku ari tu..entah ape gatal pepek aku tah,tetiba je aku rasa nak dimainkan oleh atuk,gilakan aku umur setahun jagung brani buat keje buat2 macam takut la..konon2,aku pusing blakang.aku peluk aku dari blakang,pelan2 dia bukak ikatan kain batik aku kat dada,dilondehkannye.bogel aku,atuk aku ape lagi,diramas-ramas tetek aku,dihayun,ditepuk-tepuk,merengek-rengek aku..pastu atuk aku pusingkan badan aku,terbeliak nengok tetek aku sambil kata besar betul tetek ko ye mira..dengan rakusnya di hisap tetek aku,dijilat dan digoyang-goyangkan,stim betul masa tu aku,tangan atuk aku dah menjalar kat pepek aku,terjinkit-jinkit kaki aku..

atuk aku terus bukak kain pelikat dia ngan tshirt lusuh,dikerjakannyer badan aku dalam toilet,main sambil berdiri,pertama kali konek atuk aku masuk,aku jerit arrhh..sakit la,atuk aku cakap jap g sedap la tu.dah x tahan kesakitan,terus tolak badan atuk aku,aku lari kuar toilet,atuk aku kejar aku,dia tangkat aku heret aku kat bilik tidur dia,dihempasnya badan aku kat katil,lalu atuk aku kangkangkan kaki aku luas2.apa lagi,uhh..arghh.tuk,sedap..konek dia masuk kuar dari pepek aku,menjerit-jerit aku malam tu,tapi x pe umah atuk aku jauh pedalaman,xde jiran sekeliling,atuk aku berdengus-dengus henjut aku,huh.tul atuk aku umur 69 masih tegang dan besar koneknya.

Terpulang pada korang nak percaya atau tidak nak kata cerita aku bohong, tapi aku hargai pada yang percaya. credit sikit ler coz kak suri ni gemar bersolek, kadang2 dengan lipstick berkilat dan touch up nampak ler sikit kesedapan kakak suri ni.